Οι συμμετέχοντες την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, στην ακαδημία All-Net Basketball Academy με έδρα την Ανθούσα Αττικής, είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τους κάτωθι κανόνες τους κανονισμού λειτουργίας της Ακαδημίας!

1. Πρόγραμμα ακαδημίας 2018-2019

Το πρόγραμμα της ακαδημίας μας για την αγων. Περίοδο 2018-19 ξεκινά Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 για τα αγωνιστικά τμήματα και 1 η Σεπτεμβρίου 2018 για την υπόλοιπη ακασημία, ενώ τελειώνει την Κυριακή 9 Ιουνίου του 2019 με την τελετή λήξης.

2. Συμμετέχοντες

Οι συμμετέχοντες την αθλητική περίοδο 2018-19 στο πρόγραμμα All-Net Basketball School είναι υποχρεωμένοι, να προσκομίσουν πρόσφατη βεβαίωση υγείας και ικανότητας συμμετοχής σε αθλητικό πρόγραμμα. Φωτοτυπία της βεβαίωσης που καταθέσανε στο σχολείο είναι αποδεκτή. Έως την ημέρα που η ιατρική βεβαίωση κατατεθεί στην γραμματεία του προγράμματος, οι αθλητές γυμνάζονται κι αγωνίζονται με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

3. Ποσό συμμετοχής

Το ποσό συμμετοχής ορίζεται στα 50 ευρώ μηνιαίως για το βασικό πρόγραμμα της Ακαδημίας. Στο παραπάνω ποσό δε περιλαμβάνεται το κόστος αθλητικής ένδυσης που αποτελείται από εμφάνιση, φόρμα, t-shirt κι αθλητική τσάντα στα χρώματα της ακαδημίας. Η αγορά του αθλητικού υλικού είναι υποχρεωτική και το κόστος θα καθοριστεί από την συμφωνία που θα κλείσει η Ακαδημία μας με την εταιρεία που θα αναλάβει την ένδυσή της. Ο αριθμός προπονήσεων και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα σας γίνει γνωστό με την εγγραφή σας.

4. Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής θα είναι οι εξής:

  • Προπληρωμή όλου του ποσού, με έκπτωση 10%.
  • Προκαταβολή 100 ευρώ και το υπόλοιπο σε 4 ισόποσες δόσεις τους μήνες Οκτώβριο, Δεκέμβριο, Φεβρουάριο και Απρίλιο.
  • Πληρωμή σε τρεις δόσεις, 150 ευρώ με την εγγραφή, 200 ευρώ τον Δεκέμβριο και 150 ευρώ τον Μάρτιο.

5. Εκπτώσεις

Εκπτώσεις – Στο σύνολο του ποσού, οι οικογένειες με δύο συμμετέχοντες στο πρόγραμμα του μπάσκετ θα έχουν έκπτωση 10% επί του συνολικού ποσού. Οι οικογένειες με τρίτο παιδί θα έχουν έκπτωση 20% επί του συνολικού ποσού. Αν υπάρχει περίπτωση συμμετοχής 4ου παιδιού και πάνω θα είναι δωρεάν.

6. Αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου

Οι προπονητές του συλλόγου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Διευθυντή είναι υπεύθυνοι για τον καταρτισμό των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στον Αθλητικό Διευθυντή του Προγράμματος.

7. Συμμετοχή Αθλητών

Όλες οι αλλαγές που πρόκειται να γίνουν, σε σχέση με την συμμετοχή αθλητών σε αγωνιστικά ή μη τμήματα, είναι ευθύνη των προπονητών και του αθλητικού διευθυντή.

8. Παραμονή των γονέων στο χώρο

Κατά την διάρκεια των προπονήσεων απαγορεύεται η παραμονή των γονέων στο χώρο διεξαγωγής. Εξαίρεση αποτελούν οι γονείς των αθλητών που είναι γεννημένοι από το 2011 και μικρότεροι. Επίσης απαγορεύεται η καθοδήγηση των αθλητών από την εξέδρα καθώς και οι παραινέσεις στους διαιτητές από γονείς-κηδεμόνες κατά την διάρκεια φιλικών ή επίσημων αγώνων της Ακαδημίας.

9. Ωράριο των προπονήσεων

Το ωράριο των προπονήσεων και των αθλητικών δραστηριοτήτων πρέπει να τηρείται ευλαβικά από τους συμμετέχοντες. Σε περίπτωση καθυστερημένης προσέλευσης ή απουσίας ο κηδεμόνας οφείλει να ενημερώνει την γραμματεία του προγράμματος.

10. Οι αθλητές που συμμετέχουν στις προπονήσεις

Οι αθλητές που συμμετέχουν στις προπονήσεις, οφείλουν να έχουν μαζί τους ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια για την προπόνηση, πετσέτα, μπουκάλι με νερό, ενώ είναι υποχρεωτικό να φοράνε την κατάλληλη για την δραστηριότητα εμφάνιση της Ακαδημίας.

11. Παρουσία των γονέων

Η παρουσία των γονέων και κηδεμόνων στις συγκεντρώσεις/συζητήσεις με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου καθώς και με τον προπονητή του τμήματος που συμμετέχει το παιδί τους, κρίνεται απαραίτητη, ούτως ώστε να υπάρχει έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την ακαδημία κι ανταλλαγή απόψεων.

12. Κανονισμοί λειτουγίας εγκαταστάσεων

Όλοι οι συμμετέχοντες καθώς και οι συνοδοί τους οφείλουν να σέβονται και να ακολουθούν τους κανονισμούς λειτουργίας των εγκαταστάσεων του SEVEN SPORTS CLUB, στις οποίες υλοποιείται το πρόγραμμα τις Ακαδημίας.

13. Γραμματεία ALL-NET

Στην Ακαδημία ALL-NET λειτουργεί γραμματεία στις ώρες του προγράμματος. Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με τα ωράρια προπονήσεων και αγώνων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε. Η γραμματεία είναι υπεύθυνη για την έγκυρη ενημέρωση σας για οποιαδήποτε αλλαγή ώρας ή τόπου διεξαγωγής των αθλητικών δραστηριοτήτων.

14. Έντυπο επικοινωνίας

Κατά την εγγραφή στην Ακαδημία, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε έντυπο με απαραίτητα για την επικοινωνία μας στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά αποτελούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και η Ακαδημία μας δεσμεύεται να μην χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό.

15. Επιστημονικοί σύμβουλοι

Με την Ακαδημία μας συνεργάζονται επιστημονικοί σύμβουλοι (Διατροφολόγος, Αθλητίατρος, Φυσικοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος, Γυμναστής), οι οποίοι θα έρχονται (κατόπιν σχετικής ενημέρωσης) σε επικοινωνία τόσο με τους αθλητές, όσο και με τους κηδεμόνες. Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, οφείλετε να το δηλώσετε στην γραμματεία μας, ούτως ώστε ο αθλητής ή ο κηδεμόνας να εξαιρεθούν της συγκεκριμένης επικοινωνίας.

16. Πρόβλημα - δυσλειτουργία

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, ή δυσλειτουργία που θα υποπέσει στην αντίληψή σας, μην διστάσετε να μας ενημερώσετε.