Η Ακαδημία Basketball ALL-NET, φιλοδοξεί να προσφέρει στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα της, όλες τις νέες τάσεις τόσο σε προπονητικό, όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.

Το TEAM των προπονητών και όλων των επιστημονικών συνεργατών, η εμπειρία και η κατάρτιση τους καθώς και η πορεία τους στο χώρο του basketball μπορούν να εγγυηθούν τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους νεαρούς αθλητές μας να καταλάβουν τις δυνατότητές τους, ν’ ανακαλύψουν το παιχνίδι του basketball σε ατομικό κι ομαδικό επίπεδο, αλλά κυρίως να πλάσουμε χαρακτήρες με αθλητικές αρχές και ήθος.

Φιλοδοξία μας είναι η All-Net Basketball Academy, να είναι μία πρότυπος Ακαδημία εκκμάθησης αλλά και προετοιμασίας για το μέλλον, στο πιο ανταγωνιστικό επίπεδο.

Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι, θα ασχοληθούμε με τις αδυναμίες και τις δυνατότητες κάθε παιδιού ξεχωριστά, θα επιμείνουμε στις βασικές δεξιότητες του basketball και σε βάθος χρόνου θα δημιουργήσουμε ανταγωνιστικά σύνολα-ομάδες στα οποία θα ξεχωρίζει ο χαρακτήρας κι η προσωπικότητα κάθε αθλητή που συμμετέχει.